Back to All Events

TOO CUTE TO PUKE: DET SVÅRA SJUÅRSKALASET


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Too Cute To Puke Katthem Toppar Dalar Riot Grrrl.jpg

Ladies, Slayers, Queens, Soul Sisters och Riot Grrrls! Välkomna in till Too Cute To Pukes svåra sjuårskalas på Grand Öl & Mat! Kom och se konserten med två punk och post-punk band och dansa och skrik dig hes när 8 DJ’s spelar endast tjejfrontad musik! Du kommer aldrig få höra en snubbe på sång på Too Cute To Puke!

Live:
KATTHEM+ NO SUITS IN MIAMI

DJs i klubben: TOPPAR & DALAR

DJ-kavalkad i loungen: DJ UDGE, DJ MORTICIA, DJ JENNYCIDE, LINA NORDENTORP och SUZZY STAR

Klockan 22–03, fri entré innan 23, sedan 100kr inkl. garderob
Grand tar endast kort.

katthem2.jpg

KATTHEM (GBG)
Sedan starten 2015 har KATTHEM rotat sig på den svenska punkscenen utifrån mottot ”Det är lugnt, det är punk”. Debut EP’n “Bby Shower” blev uppmärksammad av bl.a Gaffa och ledde till spelningar som Umeå Open, Peace & Love och Putte i Parken. Bandet spelar melodiös punk på svenska och att medlemmarna byter instrument på scen gör liveupplevelsen unik. KATTHEM är nu aktuella med andra EP’n ”Ritalina” som släpptes via Youth Recordings i maj.

pressbild.grand.jpg

NO SUITS IN MIAMI (Lund)
No Suits in Miami spelar indiepop som om det vore postpunk.
Lyssna på Youtube

 

topparochdalar.jpg

TOPPAR & DALAR (STHLM)
DJ-trion Toppar&Dalar är kända för att spela rock’n’indie’pop’punk’roll som får hjärtat att banka och fötterna att blöda. Denna kväll äntrar de Grand för att köra ett all girls to the front-set i klassisk riot grrrl-anda. Bara låtar av tjejer! Förvänta er självklara hits som Bikini Kills ‘Rebel girl’, Säkert!s ‘Dansa fastän hjärtat brister’ och Shitkids ‘666’, men också Carly Simons ‘You’re so vain’ och Lill Lindfors ‘Rus’. Vi utlovar alla tjejer, all pepp – missa inte denna magiska kväll!

DJ UDGE, DJ MORTICIA, DJ JENNYCIDE, LINA NORDENTORP och SUZZY STAR är alla vänner och bekanta med fantastisk musiksmak som TCTP bjudit in för att göra kaos i loungen.

Detta arrangemang håller vi tillsammans såklart sexism, homofobi, transfobi och rasistfritt så var snälla och respektfulla mot varandra. För mer information vänligen läs om igen.