Back to All Events

Klubb Krinolin: Sveriges kammarsolister


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
krinolin.jpg

Kammarmusikkollektivet Sveriges Kammarsolister består av några av Sveriges mest intressanta och färgstarka klassiska unga musiker med en passion för kammarmusik. Genom åren har de producerat och spelat på omkring trettio kammarmusikfestivaler runt om i Sverige. Under festivalernas gång har det diskuterats många frågor såsom utbildning, kulturens samhälleliga roll, dess dragningskraft och tillgänglighet och vad vi som konstnärer kan tillföra. Ur detta växte en stark insikt om att vi musiker måste ta ansvaret att vara den förändring som vi själva vill se. Ikväll spelar de lite av sin favoritmusik, bland annat Bachs berömda Goldbergvariationer i arrangemang för stråktrio.

Isabelle Bania: violin
Amalie Stalheim: cello
Viktor Olauson: viola

Fritt inträde innan kl. 20:00, därefter 100 kr, student 50 kr.

Krinolin Kammarmusikklubben är ett nytt rum för konstmusik! Konserterna bjuder på klassisk musik i ett intimt format med en öppen och lättsam stämning där alla känner sig bekväma att delta och inga oskrivna regler finns. Drick något gott i baren eller ät en matbit från Grands fantastiska kök och känn dig som hemma i Malmös vardagsrum fyllt med levande klassisk musik.

Krinolin drivs med stöd av Musik i Syd, Grand öl&mat, Malmö Stad, Musikverket, Kulturrådet, Sten K Johnssons stiftelse, Crafoordska Stiftelsen, Helge Ax:son Johnsons Stiftelse och Sparbanksstiftelsen Finn.

Grand tar endast kort