Back to All Events

Believe!


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Grand Facebook med logo - believe 2.jpg

Lördagen den 18 november återuppstår en av Malmös bästa klubbkvällar på Grand öl & mat. Med believe!, som ursprungligen kördes på Jeriko åren 2000–2005, hade resident DJ's Johan & Rasmus ambitionen att tillsammans med svenska och internationella artister och DJ's bjuda publiken på en eklektisk och upplyftande musikupplevelse.

I första rummet kom alltid dansgolvet och musiken vi älskar: soul, jazz, latin, afro, hip hop, disco och house. Så är det fortfarande. Men det viktiga är inte vilka etiketter man väljer att använda utan att musiken kommer från hjärtat och landar i fötterna på dansgolvet. Att det svänger helt enkelt. 

Den 18 november har vi bjudit in DJ Dom Servini (WahWah45s/UK) för att se till att believe! återuppstår på riktigt. Dom Servini är en central figur på hemstaden Londons klubbscen sedan många år. Genom sin egen framgångsrika label WahWah45s, och genom sin sina välplanerade, stilblandande och tekniskt fulländade dj-set - där soulen alltid är den röda tråden - har han även gjort sig ett namn internationellt. Vi ser fram emot en fantastisk kväll med en av våra absoluta favorit dj's! Välkomna!

Vi körde believe! för fulla dansgolv på Jeriko (nuvarande Babel) 2000–2005 med gäst dj's som Quantic, Mad Mats, Paul Murphy, Pete from BBE, Aaron Jerome (SBTRKT), Dom Servini & Simon Goss, Chris Goss, Mika Snickars, Benji B, Kahuun, Beatfanatic och många fler. På scen hade vi grymma live-akter som Nuspirit Helsinki, Two Banks of Four och Abossa Eletrica. Under en tid hade vi också en Stockholmsfilial på Debaser Slussen, under namnet believe! Sthlm. 

Lördag 18 November, kl. 22–03
Fri entré före kl. 23 sedan 100kr inklusive garderob
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att

 

Earlier Event: November 17
KLUBB REMEMBER LOVE + Cinemania
Later Event: November 21
Klubb Krinolin: Sveriges kammarsolister