Back to All Events

KLUBB REMEMBER LOVE + Cinemania


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Foto: Elakkanin Photography

Foto: Elakkanin Photography

I klubben: Remember Love handlar om att förmedla dansglädje, lycka och energi. Kom och ladda upp kärlekens batterier. Vi bjuder på våra favoritlåtar och hoppas att du blir kär i dem med.

Efter succén på senaste klubben är den nördiga vikarien tillika Princedyrkaren Ola numera visstidsanställd och dj-duon All–Ice & Ola fortsätter att regera över dansgolvet på Grand.

Ni känner Alice från Indiegympan Heartbeats, The Clitts, Ryska Posten och tusen saker till. Ola är redaktör för musikmagasinet HYMN, har tidigare haft både funk- och proggklubbar på Debaser men anser sig vara väldigt allround som DJ. Räkna med en galen blandning av gammal soul, funk, disco, girlgroups och nyare bangers av olika slag. Den gemensamma nämnaren är att låtarna är bra på riktigt, går att dansa till och levereras med stil och smak.

Några av våra favoritband: Hidden Cameras, Prince, Alvvays, Belle and Sebastian, Martha and The Vandellas, The Shangri-Las, Stevie Wonder, Camera Obscura, Chic, Sly and the Family Stone, France Gall, Buzzcocks, MFSB, Saint Etienne och The KLF.

Dance or die!

cinemania-grand.jpg

Cinamania spelar ångvältsdisco, surf noir, apocalypso och filmflum i loungen.

Fri entré till 23:00 i mån av plats, sedan 100kr inkl. garderob

Earlier Event: November 16
Live: Svarta Stugan
Later Event: November 18
Believe!