Back to All Events

POETRY SLAM MED HANNA HAAG OCH ÖPPEN SCEN


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
HANNA HAAG.jpg

En klubb för estradpoesi – allt enligt originalreceptet från Chicago! Kom som poet och läs dina dikter eller som publik för att lyssna. Tävlingen är dessutom uttagning till Malmös stora Final i Poetry Slam senare i år!

Ett klassiskt Poetry Slam i Chicago-stil består av tre delar. Kvällen börjar med öppen scen där vem som helst har möjlighet att läsa sina dikter inför publik. Där efter kommer en inbjuden gäst, gärna någon lite känd eller med goda meriter. Senare på kvällen är det dags för tävlingsmomentet. Olika poeter fightas mot varandra och jurygrupper ur publiken utser en värdig vinnare.

★ MC: Maria Maunsbach
★ Förpoet: Lisa Nyborg
★ Gästartist: Hanna Haag
★ DJ: Herr Hoffert
★ Slammaster: Conrad Luckett

Hanna är flerfaldig SM-medaljör i Poetry Slam. Teaterarbetare till vardags och estradpoet till fest. Hon arbetar även pedagogiskt med dans, teater och skrivande för barn och ungdomar. Hon skriver om det som brinner – i världen, i människan och människor emellan. För henne är poesiscenen en plats för reflektion, reaktion och revolution. Hanna är även en del av poesicrew:et Det Nya Gardet.

Regler:
Max 3 minuter per framträdande
I tävlingen får man inte använda rekvisita
Man får inte upprepa dikter på den här slamscenen (inom ett år)

Vill du tävla eller bara läsa?
Föranmäl dig till Ord på Scen på ordpascen@gmail.com

Detta är deltävling TRE för höstterminen
Deltävling TRE är den 1 november
Den stora HÖSTFINALEN hålls den 10-11 november på festival VOKAL på INKONST

Välkommen som poet eller publik!

Ord på Scen i samarbete med ABF Malmö och Grand Öl&Mat

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord.
Grand tar endast kort