Back to All Events

RELEASEKONSERT MAJA JOHANSSON

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
MAJA JOHANSSON_PRESS.jpg

Nu släpps Maja Johansson nya EP ”1″. Därför är det fest! Kom och fira på Grand!

Maja Johansson levererar knivskarpa texter på svenska i sin särpräglade indiepopmusik. Blodigt allvar och svärta, vemod och kärlekslängtan i en skör men självklar enhet.

”Minnen från när en var en lite mindre människa. Små ögonblicksbilder av ting, händelser, tankar och påhittade sånger. Små halmstrån av hur en kände då, innan livet blev mer komplicerat än bugg och utklädningskläder. Ibland går tankarna till att livet var så mycket lättare då. Leka på berg i kojor, cykla, vara krokodil eller i nästa sekund en livrädd häst. Men det var nog inte så lätt. Förvisso mindre bekymmer än nu, men för en mindre människa precis lika stora. Känslor återkommer. Ända sedan en var en liten skit, ja ända sedan en var ett litet töntigt foster har en varit beroende av andra människor. Inte blir det bättre med åren, tvärtom. Livet i en nedåtgående spiral. Men en fantastisk sådan.”

Efter konserten blir det klubb med B’DUM B’DUM till 03:00.

Grand Öl & Mat
Lördag 28 oktober, kl. 22:00–03:00
Fri entré till 23:00 i mån av plats, sedan 100kr inkl. garderob

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!

Later Event: October 28
Modern Love