Back to All Events

Synth Halloweenfest med klubb B’DUM B’DUM


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
B'DUM-B'DUM-Mingelbild.jpg

Klubb B'DUM B'DUM bjuder in till en Halloweenfest med fokus på synth, new wave och post-punk pepprat med lite goth och indie från ca ’77–’87.

Klubb B’DUM B’DUM är lite som lillasystern som flyttade till London istället för att gå klart gymnasiet, började jobba på Rokit på Brick Lane och hängde på skivbutiken Rough Trade varje dag och gick på indieklubbar i Dalston. En lite nördigare klubb helt enkelt. Teenage Kicks & Hot Topics!

Family Fodder, Erasure, Telex, XTC, Yazoo, Depeche Mode, Kraftwerk, Divine, Flying Lizards, Julie Jumper, Heaven 17, Damned, Frankie Goes To Hollywood, Au Pairs, Bebe Buell, Visage, Gina X Performance, The Cure, the Smiths, Pete Shelley, Sparks, Delta 5, Bow Wow Wow, Grace Jones, Jo Squillo Eletrix, Simple Minds, New Order, Martha And The Muffins, Orchestral Manoeuvres In The Dark, Go-Go’s, The Normal, Siouxsie And The Banshees, John Foxx, Talking Heads, Gary Numan, Joy Division, Men Without Hats, Soft Cell, Tubeway Army, Bronski Beat, Pet Shop Boys, Suicide, Sisters Of Mercy, Lio, The Human League, Fad Gadget, Dep.art.ment, Altered Images, Metal Urbain, Undertones, X-Ray Spex, Adam & The Ants, Echo and the Bunnymen, Teardrop Explodes, Simple Minds, Japan, Pylon, Ultravox, Gang Of Four, Bust Tetras, Magazine, Lori And The Chameleons, Associates, Los Microwaves, Bärchen und die Milchbubis, Dorothy, Cabaret Voltaire, Orange Juice, Strawberry Switchblade, Spandau Ballet, Fun Boy Three, Paul Haig, Devo, Lori & The Chameleons, Pink Military, Anne Clark, The Wake, MArtha and the Muffins, etc

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Podcast
Mer indieklubbar? Bokmärk www.indiemalmo.com

Klockan 23–03, fri entré innan 23 i mån av plats, sedan 100kr
Grand tar endast kort.

Detta arrangemang är såklart sexism, homofobi, transfobi och rasistfritt så var snälla och respektfulla mot varandra. För mer information läs om.

Earlier Event: October 28
Modern Love