Back to All Events

KLUBB KRINOLIN: SCANIA CONSORT


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Scania-Consort-hemsidan.png

Scania Consort är Skånes egen ensemble för tidig musik och utgörs av några av Nordens främsta barockmusiker. Med makalöst samspel och exceptionell scennärvaro ges alltid publiken oförglömliga musikupplevelser. Ikväll bjuder ensemblen på programmet From Sweden with Bach som består av gamla koraler från sopranen Marias hemtrakter Dalarna som blandas med de vackraste ariorna för sopran, violin och basso continuo av J.S. Bach.

Fritt inträde innan kl. 20:00, därefter 100 kr, student 50 kr.

Krinolin Kammarmusikklubben är ett nytt rum för konstmusik! Konserterna bjuder på klassisk musik i ett intimt format med en öppen och lättsam stämning där alla känner sig bekväma att delta och inga oskrivna regler finns. Drick något gott i baren eller ät en matbit från Grands fantastiska kök och känn dig som hemma i Malmös vardagsrum fyllt med levande klassisk musik.

Krinolin drivs med stöd av Musik i Syd, Grand öl&mat, Malmö Stad, Musikverket, Kulturrådet, Sten K Johnssons stiftelse, Crafoordska Stiftelsen, Helge Ax:son Johnsons Stiftelse och Sparbanksstiftelsen Finn.

Grand tar endast kort

Earlier Event: October 14
TREDJE DYNASTIN
Later Event: October 19
HANOUNEH & THE POLYDRAMATICS