Kalendern

Svengrum + Tropical Vampire | 30 juni 2017, 22:00

SVENGRUM & Friends: Richard Fribert b2b Carl Richter + Tropical Vampire (LIVE). Hög tid för Svengrums sommarpremiär med funk, house, afro och disco på Grand!

Efter det senaste årets musikexpeditioner i exotiska Köpenhamn och hyggehuvudstaden Abuja är nu SVENGRUM tillbaka på Grand med sin smakfulla blandning av grooves från alla världens hörn o kanter. Till säsongspremiären har ena halvan
av duon, señor Richard Fribert, med sig inte bara EN utan TVÅ utsökta gäster, i form utav vännerna och musikinspirationerna Carl Richter (B2B) och Tropical Vampire (LIVE).

Läs mer...

TOO CUTE TO PUKE | 1 juli 2017, 22:00

Ladies, Slayers, Queens och Riot Grrrls! Välkomna in till klubb Too Cute To Puke som ställer till med ett tjejfrontat dansparty med indie, post-punk, new wave, soul och riot grrrl! Kom och dansa och skrik dig hes till 100% tjejfrontad musik. Du kommer aldrig få höra en snubbe på sång på Too Cute To Puke! I loungen fyller Cinemania loungen
med bittersöt jazz, subversiv samba och filmpärlor.

Läs mer...

FUNKDOWN | 7 juli 2017, 22:00

Funk Down bussbild

Funkdown river gränserna! Funkdown kommer från Köpenhamn, men de älskar Malmö och kan inte hålla sig borta. Get down! Party down! Funkdown!

Martin Tjek är känd från sina många shower på Nørrebro samt Funky Tuesday i Torvehallerne och Far i Hatten i Malmö. Även på Distortion har han värmt gatorna med sin superdisco.

Läs mer...

Master Zanoonga’s Love Potion | 8 juli 2017, 22:00

På Master Zanoonga’s Love Potion reder vi ständigt på vår pågående kärleksdekokt på funk, disco, boogie och soul, allt enligt den gamle kärleksfilosofen Zanoongas urgamla recept

Den 8/7 släpper vi åter lös smådjävlarna och bjuder in – och upp – till dans. Låt er ledas av världens mest underbara funk/disco/boogie/soul, ackompanjerat av Monsieur Sal Dibba på kongas, kvällens huvudbesvärjare som tillsammans med Roman Andrén och Rob Love ska skapa den perfekta alkemiska förutsättningen för filosofens återuppståndelse och hjärtats påfyllning av kärlek, eufori, lust och mod. Välkomna!!

Läs mer...

TREDJE DYNASTIN SOMMAR #2 | 15 juli 2017, 22:00

Rymddisco, sovjet-synth och future-jazz levererad av DJs C. Paisley, K. Nihlén & M. Nihlén. Spökbilder: Kristian Nihlén

Lördag 15 juli, kl. 22:00–03:00, fri entré innan kl. 23 i mån av plats, därefter 100kr inkl. garderob.
Grand tar endast kort.

INDIEKLUBB: B’DUM B’DUM | 21 juli 2017, 22:00

Klubb B’DUM B’DUM spelar indiepop, post-punk, riot grrrl, twee, power pop, sixties, punk, girl-groups och northern soul. Teenage Kicks & Hot Topics helt enkelt!

På klubb B’DUM B’DUM är känslan är lite som att vara arton, bara ha en enda kompis med bra musiksmak — som du träffat via instagram efter en ömsesidig beundran för perfekta pocherade ägg och riot grrrl patches — och gå på indieklubb i nordöstra London efter att ha landat med ett försenat Ryanair och druckit dig full på burk-Gin&Tonic på Terravision-bussen in. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev: http://eepurl.com/bIqKqX

Läs mer...

Rundgångsfest med live Toilet, Unter den Linden med flera | 22 juli 2017, 21:00


Dags för sommarens fest!
Rundgång är tillbaka på Grand med sex band på två scener!

Live:
Unter Den Linden
Only The Lonely
Hater
Toi Let
Palmless
Katjusja

Stammisdjs!

21:00–03:00
Filmvisning 21.30
Första band på scen 22.00

120:- i entréavgift
18 års gräns
Grand tar endast kort.

Mer info inom kort.

Läs mer...